Meteen naar de inhoud

Woorden voor je rouw

14 dagen een mini schrijfcursus in je inbox

Welkom bij de mini schrijfcursus woorden-voor-je-rouw. Misschien heb jij ook wel eens gedacht: Hmm, ik zou graag wat meer willen schrijven over mijn eigen rouw, maar …

… ik weet niet waar te beginnen;

… ik ben geen schrijver;

… ik weet niet wat ik moet schrijven;

… ik doe het één keer en daarna lukt het niet meer;

… de drempel is te groot;

… een gewone schrijfcursus voelt niet helemaal als de plek voor mijn rouw;

… een hele schrijfcursus is te groot.

Deze mini schrijfcursus is een mooie manier om eenvoudig ruimte te maken voor je rouw.

In woorden-voor-je-rouw:

🌱 krijg je 14 dagen lang om de dag een mail van mij met inspiratie en een mooie schrijfoefening;

🌱 kan je meteen aan de slag;

🌱 heb je een dagelijkse reminder;

🌱 maak jij kennis met een van de pijlers van Rouwlab (het schrijven) en kan je ervaren of Rouwlab bij je past;

🌱 én ben je onderdeel van de beweging om nieuwe ruimten te maken voor rouw!

Ik kan jou niet vertellen hoe je moet rouwen, want er bestaat niet één manier om te rouwen. Maar dat betekent niet dat je het dan maar alleen moet doen.

Wat ik wél kan doen is je input en inspiratie geven, je laten kennis maken met het autobiografisch werken en je nieuwe ervaringen geven. Jou helpen ruimte te maken voor jouw rouw.

Toen elf jaar geleden mijn moeder overleed, merkte ik dat er weinig te vinden was over rouw, helemaal voor jonge mensen. Ik wilde dat rouw gewoon een onderdeel van mijn dagelijks leven mocht zijn, en dat het niet onder het tapijt hoefde.

Inmiddels ben ik een decennium en heel veel opleidingen, workshops, boeken en ervaringen verder. Ik put onder andere uit mijn driejarige master Humanistiek waar ik heb leren begeleiden op een manier die ruimte geeft en er van uitgaat dat alles wat jij nodig hebt in jou aanwezig is. De combinatie van mijn eigen ervaringen en jarenlange studies, geven een gedegen fundament waarmee ik veel mee kan geven.

Met Verlieskunst maak ik wat ik zelf had willen hebben toen mijn hart aan diggelen lag. Ik miste plekken voor rouw in onze maatschappij (in plaats van ‘het een plekje geven’). Met Rouwlab doe ik een experiment om nieuwe, innovatieve vormen te creëren om met rouw om te gaan, juist ook als community. Deze mini schrijfcursus is daar een voorproefje van.

Babet
Mini schrijfcursus woorden-voor-je-rouw

Wanneer begint het?

Zodra jij in mijn webwinkel de bestelling plaatst, krijg jij de eerste mail met een kleine opwarmer erin (check zeker ook even je spam!). De dag erna begint de 14 daagse mini cursus.

Ontmoet ik ook andere rouwende, jonge mensen?

Nee, je maakt de schrijfoefeningen in je eentje.

Als je behoefte hebt aan een rouwcommunity ben je van harte welkom in mijn online cursus Rouwlab.

Hoeveel tijd kost de mini schrijfcursus me?

Om de dag krijg je een mailtje met een schrijfoefening waar je een klein half uurtje aan kunt werken.

In de eerste mail staan we stil bij hoe je dit vorm wil geven. Misschien werkt het voor jou om elke ochtend er een klein ritueel van te maken. Of past het beter om een paar mails op te sparen en doe je er een aantal achter elkaar. Of misschien is het voor jou belangrijk om de drempel zo laag mogelijk te houden en typ je lekker in de notities van je mobiel mee. Het maakt niet uit, je mag het op jouw manier doen.

Zolang je die spreekwoordelijke pen maar op papier zet.

Is het alleen voor de dood van een dierbare?

Nee. Er is zoveel te verliezen in het leven… een baan, huwelijk, een vriendschap, een dierbare, gezondheid, een (t)huis, kinderwens, land, een niet beantwoord verlangen naar een relatie met iemand. In deze mini cursus kun je met elk impactvol verlies waar je je toe aan het verhouden bent, aan de slag.

Yes! Heel leuk dat je mee wil doen en ruimte maakt voor je rouw. Er zijn je al meer dan 200 mensen voor gegaan!

Koop nu je ticket en ga ook aan de slag!

Schrijfcursus rouw