Meteen naar de inhoud

Rouwmassage

Ik neem de komende maanden geen nieuwe cliënten aan voor een rouwmassage. Je kunt me mailen op babet@verlieskunst.nl om op de interesselijst te komen. Ik neem dan contact met je op wanneer ik weer plek heb. Je kunt op dat moment kijken of het passend is.


Hallo rouwcommunity,

Rouw was voor mij persoonlijk een van de belangrijkste redenen om mij op het pad van lichaamswerk te gaan begeven, omdat rouw zo’n fysieke ervaring is. Toen de woorden haperden ging ik op zoek naar wat we nou nog meer te bieden hebben bij groot verlies… Zo kwam ik tot rouwmassages.

Het lichaam rouwt

Rouw is niet alleen een psychologisch proces, maar heel je lichaam rouwt mee. Denk hierbij aan intense vermoeidheid, maar ook slapeloosheid. Pijn aan je kaken. Het gevoel een brok in je keel weg te willen slikken. Verminderde eetlust, of juist veel eten.

Rouwmassage

Massage en lichaamswerk kunnen veel betekenen bij rouw. Juist ook aan het begin, wanneer de rouw nog zo rauw is, de woorden er nog niet echt zijn en je aan het bekomen bent van de schrik. Massage kan daarbij ondersteunen. Om stil te staan bij wat je voelt, ook als dat heel pijnlijk is. Of misschien kan je er niet zo goed bij. Ook om je gekoesterd te weten door aandachtige, liefdevolle aanraking.

Ik heb een achtergrond als geestelijk verzorger en ben opgeleid als holistisch masseur. Ik ben op dit moment bezig met mijn opleiding tot massagetherapeut.

Lichaam rouw rouwmassage

Resoneert dit bij je?

Ben jij je nou aan het verhouden met rouw (rouw in de breedste zin, als reactie op verlies, niet enkel de dood. Denk ook aan scheiding, een belangrijke relatie die eindigt, pensioen… Het kan trouwens ook dat het verlies bijvoorbeeld tien jaar geleden plaatsvond en dat je nu voelt dat je er ruimte voor wil maken of je lichaam laat je weten dat je er nu ruimte voor te maken hebt…) en zou jij dit wel eens willen ervaren?

Dan kunnen we een afspraak inplannen voor een intake en rouwmassage. Je kunt me hiervoor mailen op babet@verlieskunst.nl.

Mijn massagebank staat in Zutphen (Gelderland).

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten 💛🙏

Warme groet,
Babet