Rouwmassage

Vanaf januari 2022 neem ik weer nieuwe cliënten aan.


Hallo rouwcommunity,

Rouw was een van de belangrijke redenen om mij op het pad van lichaamswerk te gaan begeven. Toen de woorden haperden ging ik op zoek naar wat we nou nog meer te bieden hebben bij groot verlies… Zo kwam ik tot rouwmassages (en in de toekomst wil ik dit uitbreiden met lichaamsgerichte rouwtherapie).

Massage en lichaamswerk kunnen veel betekenen bij rouw, juist ook aan het begin, wanneer de rouw nog zo rauw is, de woorden er nog niet echt zijn en je aan het bekomen bent van de schrik. Massage kan daarbij ondersteunen. Om stil te staan bij wat je voelt, ook als dat heel pijnlijk is. Of misschien kan je er niet zo goed bij. Ook om je gekoesterd te weten door aandachtige, liefdevolle aanraking.

Ben jij je nou aan het verhouden met rouw (rouw in de breedste zin, als reactie op verlies, niet enkel de dood. Denk ook aan scheiding, een belangrijke relatie die eindigt, pensioen… Het kan trouwens ook dat het verlies bijvoorbeeld tien jaar geleden plaatsvond en dat je nu voelt dat je er ruimte voor wil maken of je lichaam laat je weten dat je er nu ruimte voor te maken hebt…) en zou jij dit wel eens willen ervaren?

Rouw massage Babet te Winkel rouwmassage lichaamswerk

Resoneert dit bij je?

Dan kunnen we een afspraak inplannen (vanaf januari 2022 neem ik weer nieuwe cliënten aan) voor een rouwmassage.

Mijn massagebank staat in Zutphen (Gelderland). Ik hou overzicht als je me even mailt op Babet@verlieskunst.nl.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten 💛🙏

Warme groet,
Babet