De ‘Vieren en missen’-Verlieskaart

Een verlieskaart is een alternatieve condoleancekaart om te troosten en ruimte te geven aan verdriet en verlies. Niet enkel een kaart voor het traditionele condoleancekaartmoment, maar juist ook kaarten vóór een verlies of voor jaren later. Het zijn kaarten niet enkel voor de dood, maar ook voor allerlei soorten verliezen zoals een relatie die uitgaat of het verlies van gezondheid.

  • Condoleancekaart verjaardag

Tekst: Babet te Winkel
Illustratie: Jeroen Krul

alternatieve condoleancekaart

Deze Verlieskaart is voor situaties van feest en gemis tegelijk.

Eindelijk een kaart om bijvoorbeeld te sturen op verjaardagen van mensen die er niet meer zijn (om welke reden dan ook, want we missen mensen niet alleen door de dood. Soms verlies je iemand aan het leven. I see you🙏)…

Dit is een kaart die ik zelf ook zo vaak miste. Jullie vertelden het me ook, dat jullie echt een kaart wilden die je kunt sturen op verjaardagen, ván iemand die er niet meer is, of aan iemand die iemand mist. Zo goed dus dat die in het Verlieskaarten assortiment komt. Nummer 21 alweer!

🎄En dit geloof je toch niet: er is zelfs een winter-editie van in de maak, die je kunt sturen tijdens de feestdagen (weer zo’n dubbele, van vieren en missen). Binnenkort beschikbaar in de webwinkel!
Keep you posted! 💌