Meteen naar de inhoud

Online rouw cursussen

Wil je graag vanuit je eigen huis iets doen met je rouw maar weet je nog niet precies wat? Ik heb verschillende online rouw cursussen voor je. Alle online rouw cursussen maken gebruik van je lichaam als ingang en schrijfoefeningen.

Het belangrijkste verschil is of je in je eentje aan de slag wil (en direct wil beginnen) of dat je graag gelijkgestemden wil ontmoeten. Een combinatie van die twee is ook mogelijk. Hieronder vind je de verschillende opties die ik op dit moment voor je heb:

In je eentje aan de slag (je kunt Meteen starten)

Online schrijfworkshop nieuwe taal voor rouw

Dit is een belichaamde schrijfworkshop waarin je 70 minuten lang wordt meegenomen met een video. Deze workshop is voor jou als je een moment met je rouw wil gaan zitten.

Mini schrijfcursus woorden-voor-je-rouw

In deze schrijfcursus ontvang je 2 weken lang e-mails met verdiepende schrijfoefeningen. Dit past bij jou als je wat langere tijd ruimte wil maken voor je rouw.

combinatie: meteen starten én online samenkomen

Online cursus rouw rouwlab

In de online cursus Rouwlab krijg je meer dan 50 video’s, oefeningen en experimenten en word je onderdeel van een online rouw community. Dit past bij jou als je op verschillende manieren (schrijfoefeningen, lichaamsgerichte oefeningen, kunst) ruimte wil maken voor je rouw en verschillende ingangen zoekt hiervoor.

online samenkomen

Rouwcirkel

Eens in de 2 maanden vind er een live online rouwcirkel plaats via Zoom. Een rouwcirkel is een plek om te delen, zonder advies of oplossingen. Dit is voor jou als je op zoek bent naar gelijkgestemden.