Meteen naar de inhoud

Online rouw cursussen

Heb je behoefte om stil te staan bij je rouw, maar weet je nog niet precies hoe? Schiet het er in de drukte van alledag vaak bij in? Wil je graag meer voelen, maar vind je het ook spannend?

Alle verliezen welkom

Ik heb verschillende online rouw cursussen voor je waarmee je tijd en ruimte kunt afbakenen om echt even stil te staan en te voelen wat er te voelen is. Veilig vanuit je eigen huis.

Alle online rouw cursussen maken gebruik van de wijsheid van je lichaam en bevatten schrijfoefeningen. Het belangrijkste verschil is of je in je eentje aan de slag wil (en direct wil beginnen) of dat je graag gelijkgestemden wil ontmoeten. Een combinatie van die twee is ook mogelijk. Hieronder vind je de verschillende opties die ik op dit moment voor je heb:

In je eentje aan de slag (je kunt Meteen starten)

Online schrijfworkshop nieuwe taal voor rouw


Dit is een belichaamde schrijfworkshop waarin je 70 minuten lang wordt meegenomen met een video. Deze workshop is voor jou als je verdieping zoekt in het contact maken met je rouw.


In deze schrijfcursus ontvang je 2 weken lang e-mails met verdiepende schrijfoefeningen. Dit past bij jou als je een dagelijks schrijfritueel wil starten om ruimte te maken voor je rouw.

combinatie: meteen starten En online rouwcommunity

Online cursus rouw rouwlab


In de online cursus Rouwlab krijg je meer dan 40 video’s, oefeningen en experimenten en word je onderdeel van een online rouw community. Dit past bij jou als je op verschillende manieren (schrijfoefeningen, lichaamsgerichte oefeningen, kunst) ruimte wil maken voor je rouw en verschillende ingangen zoekt hiervoor.

online samenkomen

Rouwcirkel


Eens in de 2 maanden vind er een live online rouwcirkel plaats via Zoom. Een rouwcirkel is een plek om te delen, zonder advies of oplossingen. Dit is voor jou als je op zoek bent naar gelijkgestemden.