Meteen naar de inhoud

Toont alle 16 resultaten


Wat fijn dat je de webwinkel gevonden hebt!

Bestellingen gaan begin augustus op de post
Ik ben er even niet. Dat betekent dat je bestelling begin augustus naar je op de post gaat. De online schrijfcursussen belanden wel gewoon meteen in je inbox. Heb je eerder een Verlieskaart nodig? Koop ze dan bij een winkel bij jou in de buurt.

Verlieskaarten assortiment
Op deze pagina vind je een overzicht van het hele assortiment Verlieskaarten en de betekenis erachter. Hier vind je ook achtergrondinformatie, rouwmodellen en de wetenschappelijke literatuur over rouw waarin de Verlieskaarten ingebed zijn.

Verkooppunten
Koop je ze liever in een fysieke winkel? Zodat je de kaarten door je handen kan laten gaan en in je op kan nemen? Dat kan bijvoorbeeld bij Voorlopig in Rotterdam, Delft en Den Haag, waar hele lieve mensen werken en je ook meteen een kop koffie kunt bestellen. Het hele overzicht met adressen in Nederland en België vind je hier.

Ik run deze webwinkel in mijn eentje. De bestellingen worden daarom twee keer per week verwerkt. Afhankelijk van wanneer je het besteld hebt, kan je jouw bestelling tussen 5 à 10 werkdagen verwachten.

Ik hoop dat de kaarten troost kunnen brengen voor de ontvanger, en ook een beetje voor jezelf. Samen creëren we een wereld die verlies beter kan dragen.

Veel plezier in de webwinkel!