Resultaat 1–16 van de 20 resultaten wordt getoond

Filter»


Koop voor 1 december mijn nieuwe online cursus Rouwlab voor de earlybird prijs van €230,-


De earlybird prijs is heel november 2022 geldig. Vanaf 1 december betaal je €300,- De eerste 30 aanmeldingen krijgen er een Verlieskunstpakket bij t.w.v. €60,-

Welkom in mijn webwinkel! Hier verkoop ik de Verlieskaarten, het rouwwoordenboek en art prints. Op deze pagina vind je een overzicht van het hele assortiment Verlieskaarten en de betekenis erachter. Hier vind je ook achtergrondinformatie, rouwmodellen en de wetenschappelijke literatuur over rouw waarin de Verlieskaarten ingebed zijn. Zeker een aanrader om eens te bekijken!

Verlieskunst moet je zien als kunstproject. Het is work in progress, dus er zijn nog steeds kaarten in de maak. Kom dus gerust nog eens terug om te kijken naar de uitbreiding van ons assortiment :-). Ik heb nog een hele wensenlijst van situaties en verliezen waarvoor ik graag Verlieskaarten wil maken.

Koop je ze liever in een fysieke winkel? Dat kan natuurlijk ook. De Verlieskaarten zijn op steeds meer plekken te koop! Zodat je de kaarten door je handen kan laten gaan en in je op kan nemen.  Dat kan bijvoorbeeld bij Voorlopig in Rotterdam, waar hele lieve mensen werken en je ook meteen een kop koffie kunt bestellen. Het hele overzicht met adressen vind je hier. Heb je zelf een winkel en wil je de Verlieskaarten graag aanbieden? Super leuk! Meer informatie vind je hier.

Samen met de illustratoren hoop ik dat de kaarten troost kunnen brengen voor de ontvanger, en ook een beetje voor jezelf. Samen creëren we een wereld die verlies beter kan dragen.

Veel plezier in de webwinkel!

P.s. Ik, Babet, run de webwinkel in mijn eentje naast mijn werk. De bestellingen worden daarom één keer per week verwerkt. Afhankelijk van wanneer je het precies besteld hebt, kan je jouw bestelling dus tussen 1 à 2 weken verwachten.