Meteen naar de inhoud

Resultaat 1–16 van de 26 resultaten wordt getoond


Verlieskaarten verstuurd

Wat fijn dat je mijn webwinkel gevonden hebt!

Hier verkoop ik de Verlieskaarten, het rouwwoordenboekje, rouwkleding en art prints. Verlieskunst moet je zien als kunstproject. Het is work in progress, dus er zijn nog steeds kaarten en nieuwe boekjes in de maak. Op deze pagina vind je een overzicht van het hele assortiment Verlieskaarten en de betekenis erachter. Hier vind je ook achtergrondinformatie, rouwmodellen en de wetenschappelijke literatuur over rouw waarin de Verlieskaarten ingebed zijn. Zeker een aanrader om eens te bekijken!

Winkels
Koop je ze liever in een fysieke winkel? Dat kan natuurlijk ook. De Verlieskaarten zijn op steeds meer plekken te koop! Zodat je de kaarten door je handen kan laten gaan en in je op kan nemen.  Dat kan bijvoorbeeld bij Voorlopig in Rotterdam, waar hele lieve mensen werken en je ook meteen een kop koffie kunt bestellen. Het hele overzicht met adressen vind je hier.

Is er een winkel bij jou in de buurt waar je ze graag zou willen kopen? Dan kan je me mailen om een setje langs te brengen bij die winkel en wat over Verlieskunst te vertellen (en krijg jij zelf van mij natuurlijk een bedankje!).

Zelf verkopen?
Heb je zelf een winkel en wil je de Verlieskaarten graag aanbieden? Super leuk! Meer informatie vind je hier.

Ik hoop dat de kaarten troost kunnen brengen voor de ontvanger, en ook een beetje voor jezelf. Samen creëren we een wereld die verlies beter kan dragen.

Veel plezier in de webwinkel!

P.s. Ik run de webwinkel in mijn eentje. De bestellingen worden daarom twee keer per week verwerkt. Afhankelijk van wanneer je het besteld hebt, kan je jouw bestelling tussen 5 à 10 werkdagen verwachten.