Meteen naar de inhoud

Resultaat 1–16 van de 23 resultaten wordt getoond


Wat fijn dat je mijn webwinkel gevonden hebt! Verlieskunst moet je zien als kunstproject. Het is work in progress, dus er zijn steeds kaarten en nieuwe boekjes in de maak. Ik run de webwinkel in mijn eentje. De bestellingen worden daarom twee keer per week verwerkt. Afhankelijk van wanneer je het besteld hebt, kan je jouw bestelling tussen 5 à 10 werkdagen verwachten.

Verlieskaarten assortiment
Op deze pagina vind je een overzicht van het hele assortiment Verlieskaarten en de betekenis erachter. Hier vind je ook achtergrondinformatie, rouwmodellen en de wetenschappelijke literatuur over rouw waarin de Verlieskaarten ingebed zijn. Zeker een aanrader om eens te bekijken!

Verkooppunten
Koop je ze liever in een fysieke winkel? Zodat je de kaarten door je handen kan laten gaan en in je op kan nemen? Dat kan bijvoorbeeld bij Voorlopig in Rotterdam, Delft en Den Haag, waar hele lieve mensen werken en je ook meteen een kop koffie kunt bestellen. Het hele overzicht met adressen in Nederland en België vind je hier.

Ik hoop dat de kaarten troost kunnen brengen voor de ontvanger, en ook een beetje voor jezelf. Samen creëren we een wereld die verlies beter kan dragen.

Veel plezier in de webwinkel!