Toont alle 11 resultaten

Filter»

Welkom in onze webwinkel! We verkopen hier Verlieskaarten, het rouwwoordenboek en art prints. Op deze pagina vind je een overzicht van ons hele assortiment Verlieskaarten en de betekenis erachter. Hier vind je achtergrondinformatie, rouwmodellen en de wetenschappelijke literatuur over rouw waarin de Verlieskaarten ingebed zijn. Zeker een aanrader om eens te bekijken!

Verlieskunst moet je zien als kunstproject. Het is work in progress, dus er zijn nog steeds kaarten in de maak. Kom dus gerust nog eens terug om te kijken naar de uitbreiding van ons assortiment :-). We hebben nog een hele wensenlijst van situaties en verliezen waarvoor we graag Verlieskaarten willen maken.

Koop je ze liever in een fysieke winkel? Dat kan natuurlijk ook. De Verlieskaarten zijn op steeds meer plekken te koop! Zodat je de kaarten door je handen kan laten gaan en in je op kan nemen.  Dat kan bijvoorbeeld bij Voorlopig in Rotterdam, waar hele lieve mensen werken en je ook meteen een kop koffie kunt bestellen. Het hele overzicht met adressen vind je hier.

We hopen dat de kaarten troost kunnen brengen voor de ontvanger, en ook een beetje voor jezelf. Samen creëren we een wereld die verlies beter kan dragen.

Veel plezier in onze webwinkel!

P.s. Babet runt de webwinkel in haar eentje naast haar werk. De bestellingen worden daarom één keer per week verwerkt. Afhankelijk van wanneer je het precies besteld hebt, kan je jouw bestelling dus tussen 1 à 2 weken verwachten.