Contrast met de zon – Artprint

(1 klantbeoordeling)

10,00

De Verlieskaart ‘Contrast met de zon’ is nu ook als artprint beschikbaar. De illustratie is hetzelfde als de kaart maar dan met de tekst eronder die de inspiratie vormde voor het beeld: “Het is oké als het contrast met de zon soms simpelweg te groot is”.

De poster is 21×30 cm.
Daardoor kun je zelf kiezen of je een 20×30 of A4 fotolijst gebruikt.

Met dank aan -supporter van het eerste uur- Lia Boerman voor de prachtige product foto!

Uitverkocht

Categorie:

Sommige illustraties wil je gewoon als artprint aan je muur hangen! Ik krijg berichtjes van mensen die de Verlieskaarten hebben ontvangen en het bijna zonde vinden om ze te versturen en ze willen inlijsten als artprint.

Daarom heb ik nu de Verlieskaart ‘Contrast met de zon’ als artprint op a4-formaat te koop. Op de print straat de illustratie en de tekst “Het is oké als het contrast met de zon soms simpelweg te groot is”.

Mijn moeder overleed begin maart. Dit jaar alweer tien jaar geleden. Ik weet nog hoe tien jaar geleden de eerste zonnestralen weer doorbraken. Elk jaar was ik met haar in de tuin gaan zitten, nog wel dicht tegen het huis aan want daar was het windstil.

Dat jaar zat ik er voor het eerst alleen. Op het bankje in de zon, tegen het huis aan. En het werd weer lente, en zomer. En het contrast van die stralende zon met mijn binnenwereld was simpelweg enorm.

Vandaag, 20 maart, begint de lente. De zon komt weer door en de mensen roepen vrolijk uit hoe heerlijk het is om weer samen op het terras te zitten. Ik zie de eerste korte mouwen en zomerkleding wordt voorzichtig weer uit de kast gehaald.

En zoals elk jaar sta ik even bij stil bij dat contrast. Gisteren dronk ik mijn eerste kopje koffie zonder jas op het terras. En ik dacht aan iedereen voor wie het contrast met de zon nu simpelweg te groot is.

Gewicht 18 g
Afmetingen 30 × 21 cm

1 beoordeling voor Contrast met de zon – Artprint

  1. Saskia

    Welke Verlieskaart zou jij graag ook als artprint in het assortiment zien?
    – Alles goed bestaat niet
    – Omdat we simpelweg niet eeuwig hebben
    – Vieren en missen (van de vijfde)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.