Meteen naar de inhoud

Online cursus Rouwlab

(1 klantbeoordeling)

150,00

Rouwlab is een online cursus over rouw en bestaat uit: – 7 modules met zo’n 6 video’s per module, variërend van 3 tot 15 minuten. – een besloten rouwcommunity in de leeromgeving. – bonus interviews met rouw experts met een vernieuwend perspectief op rouw. Je kunt de video’s online op je laptop kijken, in de app of luisteren via een speciaal podcastkanaal.

Het is op dit moment niet mogelijk om in te stappen in Rouwlab. 

Uitverkocht

Artikelnummer: OC01 Categorie:

In plaats van ‘het een plekje geven’, maken we hier plek voor rouw. Rouwlab is een online programma bestaande uit zeven videomodules met oefeningen en experimenten die je op je eigen tempo kunt bekijken. Hierbij is mijn uitnodiging altijd: probeer het uit en neem mee wat voor jou werkt.

Want niemand kan je vertellen hoe je moet rouwen. Maar het dan maar in je eentje uitzoeken, kan wel heel eenzaam zijn. Daarom gaan we in Rouwlab deze zoektocht samen maken. Ik heb een heleboel input voor je verzameld en in de cursus ga je experimenteren met wat bij jou past. Door de cursus hoef je niet alles zelf bij elkaar te zoeken, maar bied ik je die in behapbare stukken aan (grief brain is a thing).

In Rouwlab …

🌱 krijg je concrete oefeningen om meteen thuis aan de slag te kunnen.

🌱 leer je lichaamsgerichte methoden om met rouw om te gaan op basis van de laatste inzichten uit de stressregulatie- en traumawereld, zodat je leert rouwen op jouw eigen ritme en je lichaam op een diepere manier leert verstaan.

🌱 leer je je eigen behoeften onderzoeken zodat je om de support die je nodig hebt kunt vragen.

🌱 krijg je schrijfoefeningen om je te helpen tot expressie te komen en je binnenwereld te ontrafelen (en leer ik je zoals ik in mijn boek Zien in het donker doe je eigen rouwwoorden maken voor gevoelens waarvan je niet eens wist dat je ze had)

🌱 leer je hoe je je inspiratie uit kunst, boeken en films kunt gebruiken om op een intuïtieve manier met je rouw om te gaan.

Wat je bent verloren kunnen we niet terughalen, die pijn lossen we niet op. Maar we kunnen wel het overbodige lijden eromheen oplossen en vaardigheden leren om zulke intense emoties te navigeren.

1 beoordeling voor Online cursus Rouwlab

  1. Rhodé (geverifieerde eigenaar)

    Rouwlab heeft mij heel veel gebracht, zoveel erkenning en herkenning.

    De rouwcirkels zijn een hele belangrijke ervaring voor mij geweest en nog steeds, samenzijn, delen en niets te hoeven fixen. Simpelweg zijn.

    Rouwlab-vriendschappen zijn een feit, hier ben ik Babet heel dankbaar voor, het is zo waardevol om niet alleen te zijn in je rauwste rouw, maar dit met elkaar te kunnen delen, er voor elkaar te kunnen zijn.

    Ruimte voor rouw, dat lucht op! 💜

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *