Meteen naar de inhoud

Online schrijfworkshop ‘Nieuwe taal voor rouw’ (70 minuten)

18,00

In deze online schrijfworkshop gaan we samen 70 minuten aan de slag. Tijdens deze workshop krijg je oefeningen en meditaties om vanuit je lichaam over je rouw te schrijven.

Dus wil jij op een concrete manier aan de slag gaan met je rouw en vind je het fijn om meegenomen te worden op een reis? Dan is deze online schrijfworkshop wat voor jou.

Na het bestellen ontvang je een mail waarmee je toegang krijgt tot de online leeromgeving. De schrijfworkshop is vanaf dan 60 dagen te bekijken.

Deze schrijfworkshop is gebaseerd op het boek Zien in het donker.

Artikelnummer: OC03 Categorie:

Precies de juiste woorden vinden. Dat je voelt ‘Ja, dit klopt. Zo is het precies’. Wanneer je woorden laat opborrelen uit je lijf, vanuit de plek van rouw, gebeurt er vaak iets bijzonders. Er ontstaat een ervaringstaal, een rouwtaal.

Mijn boek Zien in het donker staat vol met nieuwe taal voor rouw. Ik creëerde deze nieuwe taal door meer aanwezig te zijn in mijn lichaam en van daaruit te schrijven. In deze online schrijfworkshop neem ik je mee met oefeningen en meditaties om ook meer in je lijf te zijn en van daaruit over je rouw te schrijven. We beginnen met het maken van ruimte en bewegen dan op een passend ritme naar de rouw toe.

Of je nou een ervaren schrijver bent of niet, deze workshop gaat niet over ‘goed schrijven’ of ‘schrijven voor een ander’, maar over het proces van schrijven zelf. Schrijven vanuit je lijf kan helend zijn.

Deze online schrijfworkshop kan je helpen om …

  • 🌙 ruimte te maken voor rouw
  • 🌙 tijd te nemen om stil te staan tijdens de drukte van alle dag
  • 🌙 meer aanwezig te worden in je lichaam
  • 🌙 te beginnen met schrijven over je rouw
  • 🌙 zelf nieuwe rouwwoorden te maken

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online schrijfworkshop ‘Nieuwe taal voor rouw’ (70 minuten)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…