Pre-order: trui ‘alles goed bestaat niet’

60,00

Het Verlieskunst assortiment wordt uitgebreid met deze nieuwe ‘Alles goed bestaat niet’-truien. Het is een hele fijne, zachte trui. Let op! Laat via dit formulier je interesse weten. Zodra er weer voldoende animo is, kun je de trui weer bestellen. 

In de bestelnotities geef je je maat en kleur door.

De truien worden gedrukt bij duurzame textieldrukkerij Katoenfabriek.

Uitverkocht

Categorie:

Tijd voor hedendaagse rouwkleding

Al heel lang loop ik met het idee om de verlieskunst ook op kleding en tassen te laten drukken. Naast de tas, is er nu ook de ‘alles goed bestaat niet’-trui! Ik vind het zo leuk om deze kledinglijn te zien als een experiment met hedendaagse rouwkleding. Het is zo’n mooie manier om rouw zichtbaar te maken en de ruimte te geven. Het laat zien dat de pijn er ook mag zijn. Het creëert een wereld waarin je weet dat je niet alleen bent. Doe je mee?

Praktisch: wat betekent het pre-orderen van de trui?

Deze trui betreft dus een pre-order. Dat betekent dat zodra ik voldoende bestellingen heb, ik weer een bestelling kan plaatsen bij de Katoenfabriek. Het kan dus zijn dat je wel even op je trui moet wachten. Het voordeel van het hebben van geduld? Je kunt uit zes kleuren kiezen en alle maten zijn beschikbaar!

Waar wordt het gedrukt?

Met de Katoenfabriek heb ik een hele fijne, duurzame plek gevonden om de rouwkleding te drukken. Dat vind ik belangrijk, dat de producten van Verlieskunst ook op materieel niveau bijdragen aan een betere wereld. Daarbij hebben ze een winkel in Utrecht waar ik de stoffen kan voelen voor ik druk, en dat vind ik heel belangrijk. Deze trui heb ik gekozen omdat die super lekker zacht is aan de binnenkant!

Hoe kan ik bestellen?

Heel simpel. Bestel de trui hier in de webshop, en zet in de bestelnotities welke maat en kleur je wil bestellen. Je kunt kiezen uit XXS t/m 5XL, en hebt keuze uit hibiscus roze, zwart, bordeaux rood, majorelle blauw, oker of lavender.
Let op: het is een pre-order. Dat betekent dat als je bij je bestelling ook andere producten besteld, je alles krijgt zodra de pre-order binnen is. Wil je je Verlieskaarten eerder ontvangen? Dan plaats je hiervoor een losse bestelling.

Waarom kan ik nu niet meer bestellen?

De truien zitten niet in het vaste assortiment, omdat ik ze op maat en kleur inkoop. De vorige lading truien heb ik in januari 2022 besteld. Zodra weer voldoende mensen hun interesse hebben laten blijken via dit formulier is het weer mogelijk om de trui te bestellen. Ik verwacht dat je eind juni 2022 weer kunt bestellen.

Productdetails

Materiaal: 85% gesponnen en gekamd biologisch katoen en 15% gerecycled polyester.
Tekst: De tekst (‘Alles goed bestaat niet’) is erop geborduurd aan de voorkant.
Merk: In de nek staat aan de achterkant een klein logo van Verlieskunst.
Maten: xxs – 5xl (aansluitende pasvorm)
Kleuren: Hibiscus roze, zwart, bordeaux rood, majorelle blauw, oker of lavender
Gewicht: 350 g/m2

Op dit moment kun je de trui nog niet bestellen (verwachting: eind juni 2022). Ik verzamel jullie interesse in de trui via dit formulier. Zodra ik via de reacties op dit formulier zie dat er weer voldoende animo is, komt de trui weer beschikbaar en kun je ‘m bestellen! Je ontvangt dan een bericht van me. 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pre-order: trui ‘alles goed bestaat niet’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.