Meteen naar de inhoud

Set-met-nieuwste: 6 Verlieskaarten

20,00

Je bestelling gaat begin augustus naar je op de post. Eerder een Verlieskaart nodig? Koop er dan een bij een winkel bij jou in de buurt.

Met bijna dertig mooie Verlieskaarten is het nog best lastig kiezen, dat begrijp ik! In deze set help ik je een handje en heb ik een selectie gemaakt: in deze set zitten namelijk de nieuwste Verlieskaarten.

Het zijn dubbele kaarten op a6 formaat. Onze kaarten zijn gedrukt op gerecycled papier en komen met gerecyclede craftpapier enveloppen.

Artikelnummer: VK2008 Categorie:

Misschien heb je al vaker een alternatieve condoleance kaart bij Verlieskunst gekocht en wil je graag een set met de nieuwste Verlieskaarten. Of misschien spreken deze 6 je gewoon erg aan!

In de set-met-nieuwste zitten de nieuwste Verlieskaarten uit het assortiment:

We blijven je naam noemen (baby)
Sterkte +
Laagjes liefde en pijn
Om verlies heen groeien
Vieren en missen
In bad gegaan

Verlieskaarten zijn een reeks alternatieve condoleancekaarten om te troosten en ruimte te geven aan verlies. Niet enkel een kaart voor het traditionele condoleancekaartmoment, maar juist ook kaarten vóór een verlies of voor jaren later. Het zijn kaarten niet enkel voor de dood, maar ook voor allerlei soorten verliezen zoals een relatie die uitgaat of het verlies van gezondheid. De condoleancekaarten komen voort uit de behoefte ruimte te maken voor rouw en het te integreren in het dagelijks leven. Rouw hoeft niet zo snel mogelijk ‘af’ te zijn. Dat is de boodschap die je met deze kaarten geeft.

En wist je al dat achterop de condoleance kaart een QR-code naar de website staat? Daarmee kan de ontvanger, als die daar behoefte aan heeft natuurlijk, nog extra informatie vinden over boeken en verhalen, luisteren naar mijn rouwwoordenboek en terechtkomen bij de Instagram community. Zo voeg je nog een extra cadeautje toe.

Verlieskunst is een project dat nog steeds gaande is en een work-in-progress. Vind je het leuk om te zien hoe het zich verder ontvouwt en wil je in contact blijven? Ik deel veel over mijn bevindingen in het land van rouw op Instagram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Set-met-nieuwste: 6 Verlieskaarten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *