Set-van-twaalf: ‘the originals’

(2 klantbeoordelingen)

40,00

Als je deze set bestelt, ontvangt je de eerste twaalf Verlieskaarten. Welke twaalf dat zijn? Dat vind je hier op de website, nummer 1 t/m 12.

Het zijn dubbele kaarten. Onze kaarten zijn gedrukt op gerecycled papier en komen met gerecycled craft papier enveloppen.

 

Artikelnummer: VK2004 Categorie:

Verlieskaarten zijn een reeks alternatieve condoleancekaarten om te troosten en ruimte te geven aan verlies. Niet enkel een kaart voor het traditionele condoleancekaartmoment, maar juist ook kaarten vóór een verlies of voor jaren later. Het zijn kaarten niet enkel voor de dood, maar ook voor allerlei soorten verliezen zoals een relatie die uitgaat of het verlies van gezondheid. Deze set bestaat uit de eerste twaalf verlieskaarten.

De Verlieskaarten zijn echt een project dat een beweging is. Dat wil zeggen dat het aanbod steeds verder wordt uitgebreid met nieuwe samenwerkingen met illustratoren, omdat er nog zoveel verliezen zijn die een kaart behoeven.

We vinden het heel leuk om van je te horen hoe je de kaarten vindt! Laat je een berichtje achter bij ‘beoordelingen’ als je de kaarten hebt ontvangen? 

Gewicht 250 g

2 beoordelingen voor Set-van-twaalf: ‘the originals’

  1. Anna Jansen

    De Verlieskaarten zijn allemaal prachtig, indrukwekkend en troostrijk. Zowel de afbeelding als de tekst is mooi uitgevoerd en de kaarten zijn van goede kwaliteit. Met deze 12 kaarten heb je voor ieder moment waarop je iemand om welke reden dan ook een hart onder de riem wilt steken, een mooie kaart met warme boodschap in huis. Zeker aan te raden!

  2. Dominique

    Dit kaartenpakket biedt zo’n mooie variatie in verlieskaarten. Elke kaart belicht een ander aspect van verlies en draagt daarmee bij aan het verstaan van verschillende soorten verlies. De teksten in combinatie met de illustraties zijn fijngevoelig en troostend.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.