Set-naar-eigen-keuze: 6 verlieskaarten

(2 klantbeoordelingen)

22,00

In deze set kies je zelf welke zes Verlieskaarten je wil bestellen. Op de betaalpagina noteer je in het veld “bestelnotities” welke Verlieskaarten je hebt gekozen. Uit welke van de meer dan twintig Verlieskaarten je kunt kiezen vind je hier.

Het zijn dubbele kaarten. Onze kaarten zijn gedrukt op gerecycled papier en komen met gerecycled craft papier enveloppen.

Artikelnummer: VK2003 Categorie:

Verlieskaarten zijn een reeks alternatieve condoleancekaarten om te troosten en ruimte te geven aan verlies. Niet enkel een kaart voor het traditionele condoleancekaartmoment, maar juist ook kaarten vóór een verlies of voor jaren later. Het zijn kaarten niet enkel voor de dood, maar ook voor allerlei soorten verliezen zoals een relatie die uitgaat of het verlies van gezondheid.

We vinden het heel leuk om van je te horen hoe je de kaarten vindt! Laat je een berichtje achter bij ‘beoordelingen’ als je de kaarten hebt ontvangen? 

Gewicht 115 g

2 beoordelingen voor Set-naar-eigen-keuze: 6 verlieskaarten

  1. Anna Jansen

    Fijn om uit alle hartverwarmende kaarten een eigen selectie te kiezen die aansluit bij wat je op dat moment wilt uitsturen, of misschien wel zelf ophangt (zoals ik deed). Zo troostrijk!

  2. Barbet

    Dit is zo mooi! Ik vond het zó fijn om een kaart te kunnen sturen die buiten het ‘gewone’ assortiment gaat. Van de ontvangers hoor ik dat ook zij ervan onder de indruk zijn.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.