Meteen naar de inhoud

Set-van-klassiekers: 6 verlieskaarten

(1 klantbeoordeling)

20,00

Je bestelling gaat begin augustus naar je op de post. Eerder een Verlieskaart nodig? Koop er dan een bij een winkel bij jou in de buurt.

Met bijna dertig mooie Verlieskaarten is het nog best lastig kiezen, dat begrijp ik! In deze set help ik je een handje en heb ik de selectie van zes Verlieskaarten voor je gemaakt.

Het zijn dubbele kaarten. Onze kaarten zijn gedrukt op gerecycled papier en komen met gerecyclede craftpapier enveloppen.

 

Artikelnummer: VK2002 Categorie:

Wil je persoonlijke condoleance kaarten kopen? Dan past deze set heel goed. In deze set zitten de volgende zes Verlieskaarten:

Niet-gecondoleerd
Alles goed bestaat niet
Anticiperende rouw
Het gat – dat is voor jou
Ook na de langste nacht
Anders leren vasthouden

Verlieskaarten zijn een reeks alternatieve condoleancekaarten om te troosten en ruimte te geven aan verlies. Niet enkel een kaart voor het traditionele condoleancekaartmoment, maar juist ook kaarten vóór een verlies of voor jaren later. Het zijn kaarten niet enkel voor de dood, maar ook voor allerlei soorten verliezen zoals een relatie die uitgaat of het verlies van gezondheid.

Deze set met condoleance kaarten kun je kopen als je op zoek bent naar kaarten die je op verschillende momenten rondom een verlies kan sturen. De ‘anticiperende rouw’ kaart is heel mooi voorafgaand aan het verlies, de ‘niet-gecondoleerd’ kaart in de week van het overlijden en ‘het gat dat is voor jou’ en ‘anders leren vasthouden’ bijvoorbeeld voor een paar maanden of jaren later.

En wist je al dat achterop de kaarten een QR-code naar de website staat? Daarmee kan de ontvanger, als die daar behoefte aan heeft natuurlijk, nog extra informatie vinden over boeken en verhalen, luisteren naar mijn rouwwoordenboek en terechtkomen bij de instagram community. Zo voeg je nog een extra cadeautje toe.

Verlieskunst is een project dat nog steeds gaande is en een work-in-progress. Vind je het leuk om te zien hoe het zich verder ontvouwt en wil je in contact blijven? Ik deel veel over mijn bevindingen in het land van rouw op Instagram

1 beoordeling voor Set-van-klassiekers: 6 verlieskaarten

  1. Ingrid (geverifieerde eigenaar)

    Fijne teksten voor moeilijke momenten. Kaarten zien er mooi en verzorgd uit, heel natuurlijk en duurzaam. Dank voor jullie mooie initiatief en succes.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…