Meteen naar de inhoud

Set-voor-later: 6 Verlieskaarten

20,00

Met bijna dertig mooie Verlieskaarten is het nog best lastig kiezen, dat begrijp ik! In deze set help ik je een handje en heb ik een selectie gemaakt: zes Verlieskaarten die heel mooi zijn om te sturen als het verlies al wat langer geleden is. Met deze set kan je een alternatieve condoleancekaart sturen, juist als het verlies al langer geleden is. Want hoe mooi om ook na die eerste drukke weken bij iemands verlies stil te staan.

Het zijn dubbele kaarten op a6 formaat. Onze kaarten zijn gedrukt op gerecycled papier en komen met gerecyclede craftpapier enveloppen.

Artikelnummer: VK2007 Categorie:

In de set-voor-later zitten Verlieskaarten die heel passend zijn om te sturen als het verlies al wat langer geleden is, namelijk de volgende zes alternatieve condoleancekaarten:

In bad gegaan
We noemen je naam
Het contrast met de zon
Om verlies heen groeien
Vieren en missen
Het gat – dat is voor jou

Verlieskaarten zijn een reeks alternatieve condoleancekaarten om te troosten en ruimte te geven aan verlies. Niet enkel een kaart voor het traditionele condoleancekaartmoment, maar juist ook kaarten vóór een verlies of voor jaren later. Het zijn kaarten niet enkel voor de dood, maar ook voor allerlei soorten verliezen zoals een relatie die uitgaat of het verlies van gezondheid.

In deze set zitten kaarten die je kan sturen als het verlies wat langer geleden is. Zelf ontving ik exact een half jaar na het overlijden van mijn moeder een kaart van een goede vriendin. Dat zij er aan gedacht had om precies een half jaar later een kaart te sturen, raakte me enorm. Ik telde de dagen dat mijn moeder dood was nog. Soms in weken. Soms in maanden. En nu dus voor het eerst in jaren. Een half jaar. Oh hoeveel het kan betekenen om na zoveel tijd een kaart te sturen. Elkaar te laten weten dat we het niet vergeten zijn en een opening te bieden. Met deze set heb je voor zulke momenten passende kaarten in huis.

Tip: zet sterfdata in je agenda.

Ik vind het heel leuk om van je te horen hoe je de kaarten vindt. Je kan een berichtje achterlaten bij ‘beoordelingen’ als je de kaarten hebt ontvangen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Set-voor-later: 6 Verlieskaarten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *