Set-van-kleur: 6 Verlieskaarten

(1 klantbeoordeling)

20,00

Met bijna dertig mooie Verlieskaarten is het nog best lastig kiezen, dat begrijp ik! In deze set help ik je een handje en heb ik een selectie van zes kleurrijke Verlieskaarten voor je gemaakt.

Het zijn dubbele kaarten op a6 formaat. Onze kaarten zijn gedrukt op gerecycled papier en komen met gerecyclede craftpapier enveloppen.

Artikelnummer: VK2005 Categorie:

Ben je op zoek naar kleurige condoleance kaarten? In de set-van-kleur zitten de volgende zes Verlieskaarten:

Het contrast met de zon
Rouw is rouw 
Ik zou willen dat je een deuntje was
We noemen je naam
Plantenvrienden
Een lege plek om te bewaren

Verlieskaarten zijn een reeks alternatieve condoleance kaarten om te troosten en ruimte te geven aan verlies. Niet enkel een kaart voor het traditionele condoleancekaartmoment, maar juist ook kaarten vóór een verlies of voor jaren later. Het zijn kaarten niet enkel voor de dood, maar ook voor allerlei soorten verliezen zoals een relatie die uitgaat of het verlies van gezondheid. De condoleancekaarten komen voort uit de behoefte ruimte te maken voor rouw en het te integreren in het dagelijks leven. Rouw hoeft niet zo snel mogelijk ‘af’ te zijn. Dat is de boodschap die je met deze kaarten geeft.

De condoleance kaarten komen voort uit de behoefte ruimte te maken voor rouw en het te integreren in het dagelijks leven. Rouw hoeft niet zo snel mogelijk ‘af’ te zijn. En wist je al dat achterop de kaarten een QR-code naar de website staat? Daarmee kan de ontvanger, als die daar behoefte aan heeft natuurlijk, nog extra informatie vinden over boeken en verhalen, luisteren naar mijn rouwwoordenboek en terechtkomen bij de Instagram community. Zo voeg je nog een extra cadeautje toe.

Verlieskunst is een project dat nog steeds gaande is en een work-in-progress. Vind je het leuk om te zien hoe het zich verder ontvouwt en wil je in contact blijven? Ik deel veel over mijn bevindingen in het land van rouw op Instagram

1 beoordeling voor Set-van-kleur: 6 Verlieskaarten

  1. Nicole Senden (geverifieerde eigenaar)

    Hele mooie kaarten. Deze set al twee keer besteld. Erg blij mee dat ik je ‘ontdekt’ hebt 😀.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *