Verliesboekje ‘Bezoek van mevrouw Rouw’

18,00

Wat doe je als je plotseling bezoek van mevrouw Rouw krijgt? Je bent lekker thuis, en ineens belt mevrouw Rouw aan…⁠ ⁠Daarover gaat dit boekje.

‘Bezoek van mevrouw Rouw’ is geschreven door Babet te Winkel en komt met prachtige illustraties van Djenné Fila. Het is een klein boekje voor volwassenen, dat je per post voor 2 postzegels kan versturen (en dan is er zelfs nog ruimte om er een klein briefje bij te doen). Het boekje komt met drie mooie kaarten.

Het is een verhaal om zelf te lezen of op te sturen naar iedereen die zich in het land van rouw bevindt. ‘Omdat je het wel zelf, maar niet alleen hoeft te doen.

Op voorraad

Categorie:

“Tot nu toe was het een dag als alle andere geweest – tot de bel ging. ‘Gaat de bel altijd zo hard?’ zegt hij alsof er nog iemand is om hem te horen. Hij spiekt door het raam en herkent haar meteen. Ze had vroeger ook een keer bij hem thuis voor de deur gestaan. Toen had hij zijn vader horen zeggen: ‘Goh, jij bent laat.’ Maar hij wist toen al: Mevrouw Rouw is nooit te laat.

Het schiet hem opeens te binnen dat mevrouw Rouw al een paar keer had gebeld. Maar ze had geen concrete datum genoemd aan de telefoon, dus had hij nog niks in zijn agenda geschreven.

En nu is ze er ineens.”

In samenwerking met
Schrijver: Babet te Winkel
Illustrator: Djenne Fila
Redacteur: Kiki Bolwijn
Handlettering: Pyhai
Vormgeving: Romy Hommersom

Nederlands | Paperback | Druk: 1 | Februari 2022 | 16 pagina’s

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verliesboekje ‘Bezoek van mevrouw Rouw’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.