Meteen naar de inhoud

Verlieskaart-per-stuk: aankoop in de winkel

3,95

Sta je in de winkel en wil je graag je Verlieskaart(en) afrekenen? Vul dan hier je aantal Verlieskaarten in.

Vergeet niet in de laatste stap ‘ophalen’ aan te vinken, zodat er geen verzendkosten berekend worden!

Artikelnummer: VK2010 Categorie:

Verlieskaarten zijn een reeks alternatieve condoleance kaarten om te troosten en ruimte te geven aan verlies. Niet enkel een kaart voor het traditionele condoleancekaartmoment, maar juist ook kaarten vóór een verlies of voor jaren later. Het zijn kaarten niet enkel voor de dood, maar ook voor allerlei soorten verliezen zoals een relatie die uitgaat of het verlies van gezondheid.

De condoleance kaarten komen voort uit de behoefte ruimte te maken voor rouw en het te integreren in het dagelijks leven. Rouw hoeft niet zo snel mogelijk ‘af’ te zijn. Ik put hiervoor uit wetenschappelijke literatuur over rouw, die juist een ander beeld laat zien. Dat zie je bijvoorbeeld terug in Verlieskaart 19, liefde verweven.

Een belangrijk onderdeel hiervan is de zoektocht naar nieuwe taal voor rouw, omdat dat het mogelijk maakt om ook anders met rouw om te gaan dan wat nu gangbaar is. Ben je nieuwsgierig naar deze zoektocht? Dan is het rouwwoordenboek misschien ook wat voor jou!

Verlieskunst is een project dat nog steeds gaande is en een work-in-progress. Vind je het leuk om te zien hoe het zich verder ontvouwt en wil je in contact blijven? Ik deel veel over mijn bevindingen in het land van rouw op Instagram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verlieskaart-per-stuk: aankoop in de winkel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *